Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciagnale pewien plik zalozmy ze jest to prezentacja multimedialna

kilkam 2 razy wybieram program z listy Windows do otwarzania filmow

a tu mi pisze ze plik ma zle rozszerzenie.

Wiecie jak to zrobic aby odtwarzal ?

Opublikowano

Prezentacje to w power poincie nie windows playerze czy co xD chodzisz do klasy 1-3 podstawowka czy spales na infie?

Ewentualnie format za pomoca np. Format Factory ( zmienia rozszezenie pliku na np. .avi itp.)

Opublikowano

omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg

to jest spakowane 7zipem w archiwum wieloczęściowe............................................

Opublikowano

omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg

to jest spakowane 7zipem w archiwum wieloczęściowe............................................

wiec

?

Opublikowano

ja pierdole. jak moza nie wiedziec co oznacza koncowka .zip ... otworz 7 zipem. jak tym sie nie bedzie dalo to uszkodzone archiwum i tego juz nie uratujesz... powiedz co to jest, film z neta czy cos?

Opublikowano

Gościu dobry jesteś ... Zainteresowania komputery... A nawet nie wiesz jak otworzyć plik z rozszerzeniem .zip .

Leci raport za nabijanie postów i bez sensowny temat.

aqcu39P.png
Opublikowano

Gościu dobry jesteś ... Zainteresowania komputery... A nawet nie wiesz jak otworzyć plik z rozszerzeniem .zip .

Leci raport za nabijanie postów i bez sensowny temat.

Omg ale random ... chlopcze nie siedze jak ty 24/7 mam zycie osobiste i mam prawo niewiedziec niektorych rzeczy co innego gdybym byl takim nolifem jak ty

mi komputer sluzy tylko do gier , filmow i innych multimedi a nie do tworzenia strony za pomoca painta ...hardcore

Wgl napisalem temat off a ty spamisz wiec zastanow sie co robisz zeby kogos zraportowac nie trzeba napisac tego w poscie

i wgl myslisz ze sie przestrasze ? o kuwa dostane 5% ide sie powiesic ...

Pozdr hejcie jak masz zamiar plakac to mykaj do mamy wyplacz jej sie w piers. Dobranoc masz jakis problem czekam PW

Koniec dyskusji teman Close

Opublikowano
Omg ale random ... chlopcze nie siedze jak ty 24/7 mam zycie osobiste i mam prawo niewiedziec niektorych rzeczy co innego gdybym byl takim nolifem jak ty

mi komputer sluzy tylko do gier , filmow i innych multimedi a nie do tworzenia strony za pomoca painta ...hardcore

.zip jest jednym z najbardziej podstawowych typów plików. Nie znam osoby, która go nie zna.

chlopcze nie siedze jak ty 24/7 mam zycie osobiste i mam prawo niewiedziec niektorych rzeczy co innego gdybym byl takim nolifem jak ty

wgl, co ten frament ma wspólnego do znajomości najbardziej podstawowych rozszerzeń plików? szukasz każdej wymówki, żeby usprawiedliwić swoją nieznajomość najbardziej podstawowych podstaw

btw. stworzenie strony w paincie nie jest trudne, wystarczy wiedzieć jak jest zapisywany plik w formacie bmp i znać (ew wiedzieć gdzie znaleźć) tablice znaków ansi. (no i znać html) potem zmieniasz rozszerzenie i voila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...